Thursday, October 11

Hari ini dalam sejarah~

hai n salam u'oll mood hari ni ada ok sikit lah..most tgok org yg sakit mata sekarang buat tak tahu jer

**u buat keje u~~ i buat keje i~~ wah2!! u..i..i lak kan!!

**ada mamat Doraemon nih budget good2 jer..takper i biasa2 jerk!! x amik hati jer..

sekarang i dah ada kehidupan yg best sgt2..suke wat keje sekarang,bukan d opis k" i means kat luar^_^

hohohoho..Nak tahu x ??apa yg saya buat...best...!!boleh melancong free!! mmm...mcm2 lah^^

**xyah lah kot i nak panas2 kat entry nih..contact jer i..i sedia membantu n sedia untuk membantu!! 

~@ B32


Bersama sifu kesayangan


Insan ini banyak membantu saya dalam membina kerjaya baru saya..terharu mereka ingin 

membantu kami sekeluarga untuk menjadi lebih baik..yg penting kita :

^^ bersemangat unutk mengubah hidup

^^ yakin pada diri** sapa lagi kan nak yakin diri kalau bukan diri sendiri

^^ u can do it widda.. u must do it..untuk mengubah taraf hidup keluarga awk??

@@ bgi saya motivate diri kita sendiri membuatkan kita kuat untuk bekerja..kan..kan...kan..

^^ Kalau korang setuju komen skit!!!

^^awak semua sahabat kesayangan saya..

4 comments:

sha my heart said...

untglah ada org tlg

Waheda Mahazer said...

kalau sha nak..kami sedia menolong!janji ada kemahuan..chayokk!!

Waheda Mahazer said...

kitaorang bekerja dlm 1 team..tiada istilah tinggal2..

Waheda Mahazer said...

hai sha..sihat ker??