Tuesday, March 1

Rahsia KelahiranKu



Tarra....
*
**
***
*****
****
*
*

Thanks to Zura Zari  sebab kuarkan statement mcm nih "Rahsia Kelahiran"mcm gini..Best dan teruja ..hehe!!APSAL AKU NAK TERUJA LAK..apa2 je lah..tapi bnyak yg ada lah dlm rahsia nih..mmm..anyway apa yang kita xtau ttg kite ..serba sedikit kita dah tahu..so pada member amacam korang mcm mn??



rahsia kelahiran bulan 8

Ni pulak en.somi punyer rahsia..
*
**
***
***
Layan jer lah...mana kenkawan nak kongsi2...jom layan!!

9 comments:

d_LA said...

yg bulan 8 xde ker..hehe..thanx ye follow dla^^

sis^widda said...

tq jgk sbb kiter dh jadi kawan..hehe..jb ek akk cari..

Edy Zaidi said...

jgn percaya sngt benda2 macam ni..kadang2 xbetul

widda said...

zaidi: xder lah percaya sgt..sekadar seronok2 jer..tp ada banyak jgk yg kena pada diri sendiri..hehe

Cik JuE said...

tq sebab jengah cik jue..cik jue jengah balik n follow

sis^widda said...

sama2 cik jue..

Farrah Hasna said...

tq sis widda..salam perkenalan

sis^widda said...

salam perkenalan jugak..

sis^widda said...

sama2...salam perkenalan jugak..